Bag om Teebee


Teebee handler om at have det sjovt


Teamet bag

Teamet bag Teebee er en gruppe af design- og legetøjsentutiaster med mange års erfaring inden for produktudvikling, marketing og entrepreneurship. Teebee er udviklet som koncept under Tablebox ApS, et firma med fem års erfaring i at skabe innovative, kreative og brugervenlige pakkeløsninger i pap og papir til fødevareindustrien. Teamet bag er også forældre, så de kender alt til udfordringer ved at rejse med små børn, men også alle de gode stunder - og det er inspirationen til Teebee!

I teamet er blandt andre:

Lasse Johansen, Simon Takatomi, Jens Ellegaard, Mads Spur-Mortensen, Morten Lerstrup Pedersen, Nikolai Ketels, Alexander Ritzau & Michael Moncur.Skabt af crowden

Tak til alle vores fantastiske backers som på et meget tidligt stadie troede på os og har hjulpet med at bringe Teebee til live. Vi er taknemmelige for jeres dedikation, support og forståelse for at det har taget lidt længere tid end først beregnet.


Crowdfunding-kampagnen
Teebees første officielle lancering var på crowdfunding-platformen Indiegogo i sommeren 2017. Vi nåede målet inden for de første 24 timer og det gav Teebee en flyvende start. I alt har over 1250 backers bidraget til kampagnen. Vi ser frem til at Teebee nu kan nå endnu bredere ud i verden og skabe en platform for kreativ leg og glæde for børn på farten.